15 posts / 0 new
Last post

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Thu, 2005-05-19 22:39

Scare Yourself EMI Music (CD). Udkommer d. 23/5. Anmeldelse skrevet af Jan
Opstrup Poulsen offentliggøres 20/5.
--
The danish music-magazine Gaffa will make a danish review of 'Scare Yourself' tomorrow (20.05.05)

Brow's picture
Offline
Joined: 2004-12-16

Posted: Fri, 2005-05-20 08:21

Just read the review, they only give scare yourself 3 stars... I liked the BT review better Smiley-midget-laugh

read the review here: http://gaffa.dk/anmeldelser/view.php/mreview_id=28834

---------------------------------------

"I'm the Devil, I love metal!"

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Fri, 2005-05-20 10:29

---------------------------------------

''Like a questionmark
On a bench in a park''

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Fri, 2005-05-20 10:39

I know that this has bin here before but, musik.dk give the album 2 stars

http://musik.dk/9658

--
Kuld™

---------------------------------------

Kuld™
www.kuldgrapix.dk

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Fri, 2005-05-20 10:50

---------------------------------------

''Like a questionmark
On a bench in a park''

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Fri, 2005-05-20 10:58

Hårde hunde
Ekstra Bladet 20 maj 2005, 1 . sektion side 28
--------------------------------------------------------------------------------
Af Thomas Treo
D-A-D: 'Scare Yourself' (EMI-Medley)
rock
Hvis man trænger en gammel skambidt køter op i et hjørne, så bider den som bekendt fra sig. Det samme gør et gammelt rockband tilsyneladende.
D-A-D krøb tilbage til øvelokalet med halen mellem benene efter tamme 'Soft Dogs', katastrofen med WigWam og en stribe tandløse shows på blandt andet Grøn Koncert. Men i form af længe ventede 'Scare Yourself' er kvartetten tilbage med fråde i mundvigen.
Gruppen har tydeligvis brugt forbitrelsen og synet af den slunkne bandkasse som brændstof til at mønstre 39 minutter, hvor de fræsende rocksange er langt i overtal. I form af den vandaliserende AC/DC-hærger 'A Good Day To Give It Up' leverer de tilmed en kandidat til deres næste 'best of'.
Også 'Camping In Scandinavia' og 'Unexplained' fungerer efter hensigten som harmdirrende energiudladninger, hvor den overraskende spinkle produktion tilfører tiltrængt vildskab.
Gammel kælling
Det nærmeste D-A-D kommer en ballade er skønt melodiøse 'Little Addict', men gruppens niende studiealbum indeholder også ordinære nitter som 'No Hero', 'Dirty Fairytale' og 'Last Chance To Change'.
Sange, der er så svage, at man ikke distraheres nok til at kunne ignorere, at Jesper Binzer efterhånden hyler og vræler som en gammel kælling. En særlig charme kan man nu ikke tage fra dette egensindige ensemble.
Alt i alt er 'Scare Yourself' ikke ligefrem skræmmende vellykket, men det er immervæk en langt bedre skive, end man havde turde håbe på, efter at D-A-D de senere år var begyndt at ligne en dødssejler på moralsk, kommerciel og kunstnerisk kollisionskurs.
Koblet har stadig evnen til at logre uimodståeligt med halen, og sparker man lidt til dem, så kan man minsandten også fortsat få dem til at blotte hjørnetænderne.
tom@eb.dk
Udkommer mandag

---------------------------------------

''Like a questionmark
On a bench in a park''

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Fri, 2005-05-20 11:03

Rockhundene glammer igen
Fyens Stiftstidende 19 maj 2005
--------------------------------------------------------------------------------
Af D-A-D "Scare Yourself" ####....
D-A-D har skubbet de bløde hunde fra forrige album i baggrunden og viser tænder på "Scare Yourself."
"Tilbage til rødderne", som pressemeddelelsen melder ud, er måske en overdrivelse, men faktum er, at drengene fra Disneyland har ladet håret gro tilbage på brystet igen og i glimt viser lidt af den frækhed og fandenivoldskhed, som de forlod efter "Helpyourselfish" for snart 10 år siden.
Det rå udtryk bliver præsenteret allerede i åbningsnummeret med den typiske D-A-D titel "Lawrence of Suburbia." Et lækkert iørehængende riff og en Jesper Binzer, der får lov til at synge det, hans stemme er skabt til. Rigtig rock.
Det er på numre som førstesinglen "Scare Yourself," der har aggressiviteten og tyngden og "Little Addict", der er mere let og afdæmpet, men har en glimrende melodi med lækkert guitarspil, at D-A-D viser sin sande klasse.
Men man skal over en bumpet vej for at komme igennem og man falder i enkelte huller, som "No Hero", der hverken har melodi eller tyngde og forfalder til den polerede lyd, som "Soft Dogs" bar lidt for meget præg af.
Det hele ender ud med et album med langt mere snert og snerren end de sidste mange D-A-D udgivelser. Men et bid, man husker, bliver det aldrig til fra de garvede rockhunde.Dertil er niveauet for ujævnt og gearet sat en tand for lavt.
Jakob Christiansen
"Scare Yourself" udkommer 22. maj

---------------------------------------

''Like a questionmark
On a bench in a park''

Offline
Joined: 2003-11-12

Posted: Fri, 2005-05-20 11:05

Ambitionerne lever
Urban Århus 20 maj 2005, 1 Sektion, Urban . sektion side 28
--------------------------------------------------------------------------------
EROBRING De har været i offentlig gabestok for deres deltagelse i Wig Wam Tour. Men med albummet 'Scare Yourself' er D-A-D igen klar til at erobre verden. Eller i hvert fald Europa.

Af PETER ELSNAB
INTERVIEW
Prøv at holde de her fire fyre nede. De har godt nok taget imod mange knubs for det poppede album 'Soft Dogs', for den hedengangne Wig Wam Tour og for den efterfølgende optræden på Grøn Koncert, som de kort forinden havde svinet til.
Men efter to års indspilninger, pauser, offentlig gabestok og interne skærmydsler med blandt andet endnu en producerfyring - »det er dyrt, men det er fedt!« - står de fire D-A-D-medlemmer op igen.
Ja, de stiller sig endda yderst kampberedte op, lægger professionelt minerne i de rette folder for fotografen, går ned i knæ på 'sandstranden' på Halvandet, 'hallen ved vandet', yderst på Refshaleøen på Amager og laver surferbevægelser tilsat bølgelyd og spørger, om lyden mon kommer med på billedet.
Ny plade - ny energi
Men hvorfor optimismen og det gode humør? Jo, som Stig Petersen indledningsvis siger det med højtidelig prædikantstemme på repos'en i Halvandets store hal.
»Vi er samlet her i dag. Fordi vi har lavet en plade.«
Pladen, 'Scare Yourself', er D-A-D's niende studiealbum siden 1986. 11 skarpe rocknumre på 39 minutter. Indspillet på den gammeldags facon med at slæbe gear og kun de mest nødvendige instrumenter som guitar, bas og trommer op ad trapperne til et usselt øvelokale, 'og tæske løs indtil den er der,' som trommeslager Laust Sonne formulerer det.
»Vi startede med den mest afsindige gejst. Vi skulle fandme lave en rockplade. Det trak godt nok pinsomt længe ud, men vi blev ved. Vi ville ned til essensen af, hvad vi er - et liveband. Vi skulle have den energi ned i rillerne, hvor vi på 'Soft Dogs' favnede for bredt. Så ingen korsang og violiner denne gang. Vi har lavet 25 numre, hvoraf vi har valgt 11 ret intense numre ud, som giver den mest helstøbte stil. Og vi har måttet smide mange gode ting væk for at holde fokus på den gennemgående stil,« siger Laust Sonne.
Udlandet lokker
Men helt væk er de tiloversblevne gode ting nu ikke.
»Nej, der er nogle b-sider på iTunes. Og hvis vi udkommer i Japan, skal der også bruges nogle bonusnumre der,« siger bassisten Stig Petersen.
Og der var den. Japan. Jamen hører det ikke fortiden til? Var succesen for 10-15 år siden i USA, Japan og Australien med de nudanske rockklassikere 'No Fuel Left For The Pilgrims' og 'Riskin' It All', samt senere det meste af Europa ikke nok? Nej.
»Mere vil have mere, og nok er aldrig nok,« konstaterer Jacob 'Cobber' Binzer.
»Vi kan ikke glemme drømmen om, at vores musik appellerer bredt. Det er fint at spille i Skandinavien, men hvad så når vi har spillet de 30 koncerter? Skal vi så ringe ned på Mojo og spørge, om vi ikke nok må komme ned og spille? Nej, vi vil gerne bredere ud,« siger Jesper Binzer.
Bandet har derfor igen ansat en international manager, svenske Petri Lundin, der har arbejdet med The Cardigans.
Der er allerede lavet aftaler med Skandinavien, mens der arbejdes hårdt på Tyskland, Portugal og Japan, oplyser bandet.
»Han skal levere varen, for vi vil generobre Europa. USA er for langt væk. Det er svært, og de har ofte nok i sig selv, specielt når det er en stilart, som kommer derovrefra,« siger Laust Sonne, før Stig Petersen drejer sporet ind på noget mere nærliggende.
»Den næste gulerod er jo Roskilde Festival. Det bliver spændende, selvom vi har spillet der godt og grundigt. Men det er længe siden, ikke siden katastrofeåret, og det er på tide at vende tilbage og møde menneskehavet,« siger bassisten, der rundede de 40 år i onsdags.
Moden plade
Og at D-A-D efterhånden har vokset sig modne, kan man høre på 'Scare Yourself'.
»I gamle dage var det ret meget 'cowboy og indianer-tekster'. Og det var da også sjovt. Men nu er vi på den niende plade, og så bør man måske nok tage kilden grundigt op til revision. Pladen handler generelt om vores allesammens grundangst, og så har vi for første gang tekster om andre mennesker,« siger Stig Petersen og nævner som eksempler 'Lawrence Of Suburbia' -
'Leif fra forstæderne' og 'Little Addict' om en misbruger.
Men man vil også nemt kunne finde elementer i teksterne, der kredser om de ting, bandet er gået igennem de seneste år.
Og selvom humøret er i top denne solskinseftermiddag på Halvandet, har det ikke været sådan hele tiden. Slet ikke efter Wig Wam Tour'en, der kostede dem selv en masse prestige og andre folk en masse penge.
»Det rev i den grad tæppet væk under os på et tidspunkt, da alt kørte for os. Vi stod uden pladekontrakt og uden management. Det var godt nok 'real life rockband'. Jeg har altid ønsket mig et stort lysskilt med ordene 'Det skal nok gå' til at hænge over min seng, og det var der brug for i den periode."
»Men solen bryder heldigvis altid frem igen, og vi skal huske at sætte pris på lykken,« kommer det næsten uden ironi fra Cobber, inden Laust Sonne med et stort smil kynisk afbryder:
»...vel vidende at det hele selvfølgelig går ned igen!«

---------------------------------------

''Like a questionmark
On a bench in a park''

Offline
Joined: 2004-02-24

Posted: Fri, 2005-05-20 11:50

It sounds really great! can wait to smack my stereo up too MAX and put the record on!!!!!

---------------------------------------

If you're going somewhere, you gotta get to nowhere to get there - Be there nowhere

GF
Offline
Joined: 2003-11-13

Posted: Sun, 2005-05-22 13:50

there's also another nice interview here:

http://www.fyens.dk/article/485648

---------------------------------------

If you want to be missed - then go away...

And some very wise words:
Man with feet on ground, cannot put on shoes

...I'm a GoldFish on a table..

Posted: Fri, 2019-05-03 10:07

Posted: Fri, 2019-05-03 10:08

Rarely dyw.bxwo.d-a-d.dk.bpq.lt incompetent; aetiology, [URL=http://columbiainnastoria.com/cialis-20-mg-lowest-price/ - cialis[/URL - [URL=http://jacksfarmradio.com/cialis-pack/ - cialis pack lowest price[/URL - [URL=http://sammycommunitytransport.org/super-kamagra-online/ - super kamagra lowest price[/URL - super kamagra lowest price [URL=http://albfoundation.org/viagra-super-force/ - order viagra super force online[/URL - [URL=http://jacksfarmradio.com/kamagra-oral-jelly/ - kamagra oral jelly lowest price[/URL - [URL=http://albfoundation.org/fildena/ - fildena generic[/URL - fildena for sale [URL=http://metropolitanbaptistchurch.org/cialis-soft/ - buy cialis soft[/URL - [URL=http://buckeyejeeps.com/viagra-100mg/ - cialis and viagra tgether[/URL - girl cialis cialis pack pills super kamagra lowest price viagra super force kamagra oral jelly online price of fildena buy cialis soft online viagra buy opiates, spermatogenesis http://columbiainnastoria.com/cialis-20-mg-lowest-price/#tadalafil cialis http://jacksfarmradio.com/cialis-pack/#cialis-pack cialis pack pills http://sammycommunitytransport.org/super-kamagra-online/#super-kamagra super kamagra http://albfoundation.org/viagra-super-force/#buy-viagra-super-force cheap viagra super force http://jacksfarmradio.com/kamagra-oral-jelly/#kamagra-oral-jelly-pills kamagra oral jelly http://albfoundation.org/fildena/#fildena-for-sale price of fildena http://metropolitanbaptistchurch.org/cialis-soft/#cialis-soft--online cialis soft online http://buckeyejeeps.com/viagra-100mg/#viagra-pills viagra how does it work pyelonephritis, sterilization.

Posted: Fri, 2019-05-03 12:47

Growth wsk.doqv.d-a-d.dk.bxr.ok met [URL=http://jacksfarmradio.com/cialis-super-active/ - cialis super active[/URL - [URL=http://metropolitanbaptistchurch.org/valtrex/ - buy valtrex[/URL - [URL=http://buckeyejeeps.com/cialis-lowest-price/ - cialis canada[/URL - [URL=http://columbiainnastoria.com/buy-levitra/ - buy levitra cheap[/URL - [URL=http://livinlifepc.com/cialis-20-mg/ - canada cialis[/URL - [URL=http://sammycommunitytransport.org/flexeril/ - buy flexeril online[/URL - [URL=http://columbiainnastoria.com/buy-lasix/ - lasix online[/URL - [URL=http://oliveogrill.com/canadian-pharmacy-cialis-20mg/ - pharmacy[/URL - flit painfully cialis super active lowest price valtrex 1gm for fever blisters cialis 5mg best price levitra danni fisici canada cialis cialis order flexeril online lasix cialis pharmacy suction http://jacksfarmradio.com/cialis-super-active/#cialis-super-active order cialis super active online cialis super active canada http://metropolitanbaptistchurch.org/valtrex/#valtrex valacyclovir 500 mg http://buckeyejeeps.com/cialis-lowest-price/#cialis-canada cialis http://columbiainnastoria.com/buy-levitra/#can-levitra-be-split cheap levitra http://livinlifepc.com/cialis-20-mg/#tadalafil cialis 20 mg http://sammycommunitytransport.org/flexeril/#flexeril--lowest-price cheap flexeril http://columbiainnastoria.com/buy-lasix/#buy-lasix lasix on line http://oliveogrill.com/canadian-pharmacy-cialis-20mg/#on-line-pharmacy on line pharmacy unsatisfactory: corrosive women, phenobarbital.

Posted: Fri, 2019-05-03 12:54

Unlike nui.hrwb.d-a-d.dk.kqv.ko westernized pessimism [URL=http://sammycommunitytransport.org/cialis-super-force/ - cialis super force[/URL - [URL=http://buckeyejeeps.com/generic-cialis-canada/ - cialis uk[/URL - [URL=http://nitromtb.org/cialis-professional/ - online cialis professional[/URL - [URL=http://albfoundation.org/cialis-super-active/ - cialis super active for sale[/URL - cialis super active for sale [URL=http://albfoundation.org/brand-viagra/ - brand viagra[/URL - [URL=http://center4family.com/cialis-without-prescription/ - cialis 20 mg lowest price[/URL - [URL=http://sammycommunitytransport.org/antabuse/ - online antabuse[/URL - [URL=http://livinlifepc.com/buy-ventolin/ - ventolin[/URL - salbutamol inhaler news- periodontal scientists discount cialis super force cialis purchase cialis professional for sale online cialis super active brand viagra online brand viagra cialis tadalafil 20mg lowest price antabuse ventolin online ventolin online reductase, http://sammycommunitytransport.org/cialis-super-force/#cialis-super-forc... order cialis super force online http://buckeyejeeps.com/generic-cialis-canada/#cialis-100-mg-lowest-price prospecto de cialis http://nitromtb.org/cialis-professional/#cialis-professional-for-sale cialis professional http://albfoundation.org/cialis-super-active/#generic-cialis-super-active cialis super active http://albfoundation.org/brand-viagra/#brand-viagra brand viagra http://center4family.com/cialis-without-prescription/#cialis-20-mg-lowes... cialis http://sammycommunitytransport.org/antabuse/#online-antabuse online antabuse http://livinlifepc.com/buy-ventolin/#salbutamol-inhaler-buy-online ventolin colic postero-medial, lesions: porphyria.

Posted: Fri, 2019-05-03 12:56

Unlike nui.hrwb.d-a-d.dk.kqv.ko westernized pessimism [URL=http://sammycommunitytransport.org/cialis-super-force/]cialis super force[/URL] [URL=http://buckeyejeeps.com/generic-cialis-canada/]cialis uk[/URL] [URL=http://nitromtb.org/cialis-professional/]online cialis professional[/URL] [URL=http://albfoundation.org/cialis-super-active/]cialis super active for sale[/URL] cialis super active for sale [URL=http://albfoundation.org/brand-viagra/]brand viagra[/URL] [URL=http://center4family.com/cialis-without-prescription/]cialis 20 mg lowest price[/URL] [URL=http://sammycommunitytransport.org/antabuse/]online antabuse[/URL] [URL=http://livinlifepc.com/buy-ventolin/]ventolin[/URL] salbutamol inhaler news- periodontal scientists discount cialis super force cialis purchase cialis professional for sale online cialis super active brand viagra online brand viagra cialis tadalafil 20mg lowest price antabuse ventolin online ventolin online reductase, http://sammycommunitytransport.org/cialis-super-force/#cialis-super-forc... order cialis super force online http://buckeyejeeps.com/generic-cialis-canada/#cialis-100-mg-lowest-price prospecto de cialis http://nitromtb.org/cialis-professional/#cialis-professional-for-sale cialis professional http://albfoundation.org/cialis-super-active/#generic-cialis-super-active cialis super active http://albfoundation.org/brand-viagra/#brand-viagra brand viagra http://center4family.com/cialis-without-prescription/#cialis-20-mg-lowes... cialis http://sammycommunitytransport.org/antabuse/#online-antabuse online antabuse http://livinlifepc.com/buy-ventolin/#salbutamol-inhaler-buy-online ventolin colic postero-medial, lesions: porphyria.

Add new comment